Hjem Klimaanlæg

Hvad skal du kontrollere, om dit klimaanlæg i dit hjem konstant kører og ikke slukker

Spørgsmål: Min klimaanlæg i mit hjem kører næsten konstant bare for at forblive på 76 grader. Skal jeg tilføje mere freon? Eller har jeg brug for at udskifte min vekselstrømsenhed inden sommeren kommer her? Hjælp! Min elregning var over $ 350 dollars sidste måned i april! Svar 1 - Det vil ... Hvad skal du kontrollere, om dit klimaanlæg til hjemmet konstant kører og ikke slukker Læs mere »

Hjem Klimaanlæg

Sådan sparer du penge på din airconditionregning i sommer

Med hensyn til at spare penge på din A / C-regning er her et meget simpelt trick, der koster intet, som de fleste mennesker glemmer at gøre. Hvis du har mange værelser i dit hus, der er ledige, er det en god ide at begrænse klimaanlæggets udluftning ind i det rum. Billedet nedenfor viser, hvor ... Sådan sparer du penge på din airconditionregning i sommer Læs mere »

Hjem Klimaanlæg

AC-klimaanlæg Driftsenergiomkostningsberegner

Beregn de daglige eller månedlige forbrugsomkostninger for din AC-klimaanlæg. AC-driftsomkostningerne er baseret på faktorer som udstyrsstørrelse, el-satsomkostninger, køletimer og SEER (sæsonbestemt energieffektivitetsforhold). ALLEN VETTER - DIY Reparationsassistent Allen er en vedligeholdelse af hjemmet / apparaturteknik og forfatteren / skaberen af ​​dette websted. Han har ... AC-klimaanlæg, der opererer energiomkostningsberegner Læs mere »

Hjem Klimaanlæg

Vindues klimaanlæg afkøles og slukker derefter hurtigt

Window AC blæser kun kold luft i et par minutter. Når jeg tænder mit vindues klimaanlæg til ON, tændes kompressoren. AC afkøler rummet i 5 minutter, men derefter slukkes kompressoren. Det “blæser” stadig luft, men det er ikke KOLDT. Når dette sker, og kompressoren slukker, kan jeg ... Vindues klimaanlæg afkøles og derefter hurtigt slukket Læs mere »

Hjem Klimaanlæg

Midea Air Conditioner Error Codes List og definitioner

Midea klimaanlæg, der viser en fejlkode? Uanset om du har en indendørs eller udendørs model Midea AC, er fejlkodelisterne og definitionerne af fejl nedenfor. Disse fejlkoder hjælper dig med at forstå, hvad der forårsager fejlen på dit klimaanlæg. Du kan derefter identificere problemet og bestille de dele, du har brug for ... Midea Air Conditioner Error Codes List and Definitions Læs mere »

Hjem Klimaanlæg

Vindues klimaanlæg, der lækker vand ind i huset - hvad skal man kontrollere - hvordan man løser problemet

Spørgsmål: Jeg tændte netop mit vindues AC-enhed i dag, og det lækker vand inde i mit hus. Hvad kan problemet være? Jeg havde det kørende i 3 uger, og pludselig begyndte det at lække. Der er en vandpyt på vinduskanten på indersiden af ​​huset. Vand er ... Vindue Klimaanlæg, der lækker vand ind i huset - Hvad skal man kontrollere - Sådan løses Læs mere »

Hjem Klimaanlæg

Universal klimaanlæg fjernbetjeningskoder

Brug for koder til AC-fjernbetjening? Mistet din AC-fjernbetjening? Hvis du har et klimaanlæg, der bruger en fjernbetjening, og du har brug for koderne, her er en liste over universelle fjernkoder. Denne kodeliste hjælper dig med at programmere din gamle eller nye universelle fjernbetjening til at betjene dit klimaanlæg. Hvis du har ... Universal Air Conditioner Fjernbetjeningskoder Læs mere »

Hjem Klimaanlæg

Jeg har mistet min AC-fjernbetjening - Hvor finder jeg en universal fjernbetjening til klimaanlæg?

Jeg har et GREE vægmonteret indendørs klimaanlæg. AC-fjernbetjeningen, der fulgte med GREE AC-enheden, går tabt. Jeg kan nå op og ændre kontrolindstillingerne for at ændre temp og lameller, men det er svært at nå. Kan en universel fjernbetjening fungere med en vekselstrømsenhed? Er der ... Jeg har mistet min fjernbetjening til AC - Hvor finder jeg en universal fjernbetjening til klimaanlæg? Læs mere '

Hjem Klimaanlæg

Hvor mange BTU'er skal du køle et værelse med AC?

Brug for at beregne, hvor mange BTU'er du har brug for for at køle et værelse med et klimaanlæg? At finde ud af eller beregne, hvor mange BTU'er du har brug for for at køle et rum ordentligt med en bærbar AC eller vindues klimaanlæg, er kritisk. For at køle et rum ordentligt med enhver form for klimaanlæg skal du ... Hvor mange BTU'er har du brug for for at køle et værelse med AC? Læs mere '

Hjem Klimaanlæg

Window Air Conditioner VS Central Air Conditioner - Hvilken er billigere at køre?

Spørgsmål: Jeg prøver at spare penge om sommeren. Hvad er energieffektiviteten ved at sammenligne et vindues AC med det centrale klimaanlæg? Mit hjem har et centralt klimaanlæg, men for at spare penge har jeg brugt mine vinduesenheds klimaanlæg. Jeg har brug for at vide, kan jeg spare penge ved kun at bruge den centrale ... Window Air Conditioner VS Central Air Conditioner - Hvilken er billigere at køre? Læs mere '

Hjem Klimaanlæg

Gree Mini Split klimaanlæg fejlkoder

Fuld liste over Gree Air Conditioner Mini Split Units Fejlkoder. Når der vises fejlkoder på Gree-klimaanlæggets indendørs display, fortæller dette brugeren, at der er et problem med Gree AC-enheden. Den viste fejlkode vil informere dig om problemet eller problemet med klimaanlægget. At vide ... Gree Mini Split klimaanlæg fejlkoder Læs mere »