Kulilte Alarm

Carbonmonoxidalarm bipper - Hvordan nulstilles og stoppes bip?

Hvad gør du, hvis din kulilte-detektor går ud? Min alarm for kulilte bipper omkring hvert minut eller deromkring. Betyder en kulilte-detektor, der bipper hvert 30. til 60. sekund, at der er brug for et nyt batteri, eller at batteriet er lavt? Eller kan det betyde, at jeg har en kuliltelækage i ... Carbonmonoxidalarm Bipper - Hvordan nulstilles og stoppes bip? Læs mere '

Kulilte Alarm

Carbonmonoxidalarm går ud hver 30. sekund - Hvad skal man kontrollere?

Min CO-alarm kvæler fortsat hvert 30. sekund. Vi udskiftede batteriet, men det fortsætter med at bippe. Hvor mange bip indikerer en CO-lækage? Kan jeg nulstille alarmen? Det er en Kiddie brand CO alarm og omkring 8 år gammel. Hvordan forhindrer vi det i at gå af? Der er 3 grunde til, at en kulilte (CO) ... Alarm for kulilte går hver 30. sekund - Hvad skal man kontrollere? Læs mere '

Kulilte Alarm

Fungerer min røgalarm? - LED-lysindikationer

Hvordan ved jeg, om min røgalarm slukker, hvis der er brand? Jeg har 5 røgalarmer i mit hus. Jeg har ikke skiftet batterier, men alle detektorer har et konstant LED-grønt lys tændt. Betyder dette, at røgdetektorerne fungerer? Røgalarm - Grønt lys - ... Fungerer min røgalarm? - LED-lysindikationer Læs mere »