Reparation Af Klimaanlæg

Sådan nulstilles AC split-system klimaanlæg AIRCON med fejlkoder

Mit split-system AC har en fejlkode, som jeg ikke kan forstå eller finde nogen steder online. Der er ingen tekniker til rådighed i mit område, der kan komme ud og foretage fejlfinding på mit AC-system. Min vekselstrøm har en fejlkode, og min vekselstrøm blæser ikke kold luft. Er der en måde at nulstille splittelsen fuldstændigt ... Sådan nulstilles AC split-system klimaanlæg AIRCON med fejlkoder Læs mere »

Reparation Af Klimaanlæg

Rinnai Split System AC Fejlfinding og fejlkoder

Har du problemer med din Rinnai AC? Du kan have et problem med AC-filteret, fejlkoder, kontrolpanelet, fjernbetjeningen eller enhedens grundlæggende funktion. Hvis der opstår problemer eller fejl, kan du foretage fejlfinding på enheden ved hjælp af kortene og oplysningerne nedenfor. Når du har de nødvendige oplysninger, kan du justere, rense, ... Rinnai Split System AC Fejlfinding og fejlkoder Læs mere »

Reparation Af Klimaanlæg

Rummet er varmt med nyt vindue AC kører - 10 nyttige køletips

Hvordan køler jeg ned på mit værelse? Mit værelse på 300 kvadratmeter er stadig varmt, når jeg kører mit nye vindues klimaanlæg. Den nye 5000 BTU AC kører i timevis, men rummet er stadig varmt. Temperaturen er 90 ° F udenfor og AC er indstillet til 75 ° F, men rummet er stadig 80 ° F grader ... Rummet er varmt med nyt vindue AC kører - 10 nyttige køletips Læs mere »